Dezvoltator

Respect. Responsabilitate. Integritate.

Din 1996 MediaCity a contribuit cu numeroase proiecte rezidențiale la dezvoltarea pieței imobiliare din România și la un stil de viață potrivit clienților săi.

În cei peste 25 de ani de experiență în construcții și dezvoltare imobiliară, dezvoltatorul Media City a demonstrat profesionalism în gestionarea proiectelor imobiliare de pe piață și se bucură de încrederea, aprecierea și recomandarea constantă a clienților săi.

Printre cele mai cunoscute proiecte Media City, care poartă semnătura dezvoltatorului sunt Paladin Residence, Arena Apartments, Sisesti 30, Ozun Residence, care au fost dezvoltate de aceeași echipă de specialiști în construcții, arhitectură, dezvoltare, proiectare, și toate s-au remarcat prin design, cât și prin calitatea execuției.

Construim, concepem și oferim soluții financiare viabile partenerilor noștri: instituții financiare, instituții de stat, cumpărători sau proprietari. Principiile care se regăsesc în toate serviciile și soluțiile MediaCity, principiile care reprezintă fundația propriilor noastre proiecte rezidențiale sunt:

  • calitatea
  • corectitudinea
  • durabilitatea
  • eficiența și flexibilitatea

Expertiza noastră în cele mai importante segmente imobiliare – rezidențial, investiții, consultanță, evaluare și parteneriatele solide cu cei mai buni consultanți din domeniul financiar-bancar ne permit să oferim servicii și soluții potrivite.

Departamentul de evaluare al MediaCity este alcătuit din membri titulari, membri acreditați și verificatori autorizați ANEVAR. Echipa noastră beneficiază de o bună cunoaștere a pieței imobiliare, a costurilor, a cererii și ofertei, a legislației și a reglementărilor în vigoare.

Abordarea noastră este una flexibilă, reușim să oferim soluții customizate care să raspundă nevoilor fiecărui client.

MediaCity este partenerul tău de success!