Despre Proiect

Titan Apartments, proiect imobiliar MediaCity

Titan Apartments este un nou proiect imobiliar dezvoltat de MediaCity, în cartierul rezidențial Titanul Nou, pe strada Drumul Gura Putnei 143-147 din București.

Titan Apartments este alcătuit din cinci imobile, cu regim mic de înălțime: P+3E, fiecare având câte 32 de apartamente.

Cele 160 de unități – garsoniere și apartamente cu două și trei camere, sunt gândite pentru confortul tău, fiind spațioase și eficient compartimentate.

Am acordat atenție detaliilor, astfel că am ales dotări și finisaje de cea mai bună calitate.

Titan Apartments poate deveni cea mai bună opțiune datorită existenței unui echilibru perfect dintre calitate și preț.

Suprafețele utile sunt cuprinse între 32 mp și 77 mp în funcție de necesități, iar prețurile apartamentelor încep de la 40,000 Euro + 5% TVA, ceea ce facilitează finanțarea prin Programul Prima Casă.

La etapa actuală, proiectul rezidențial Titan Apartments are 2 blocuri de apartamente complet finalizate: Blocul 1 si 2.

Blocul 3 de apartamente este în stadiul de construcție a structurii de rezistență a etajului 2 și este estimată finalizarea construcției pentru Primăvara anului 2022.

Blocul 4 de apartamente este în fază de finisaje a construcției, astfel că 32 de unități noi, garsoniere, apartamente cu două și trei camere și peste 30 de locuri de parcare amenajate suprateran, vor fi disponibile până în octombrie 2021.

La blocul 5 am început lucrarile la termoizolația blocului și lucrările de finisaje în apartamente și spații comune. Totodată se va amenaja drumul de acces, 32 locuri de parcare și un loc de joacă pentru copii între blocul 4 și blocul 5. Pentru această unitate estimăm că vom termina lucrarile în luna Noiembrie 2021.

Construim în mai multe etape, dar te asigurăm ca te vei bucura de toate facilitățile!